Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı kocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, takkadak lüks insanın serica çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması valörına hasılat.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir pozisyon simultane insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında Yangın çıkış kapısı istanbul alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bu proje, silme yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Ardından itfaiye onayını alarak imalat maslahatlemlerine serlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha sağlıklı bir yer yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı vukuf alabilirsiniz.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, ölümlü tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Yangın bapları son not önemlidir. Yangını denetçi şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz derunin duygu pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin muhtevain en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Özellikle santimantal ve maliyetli materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve mutabık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page